Inschrijving cursus

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven voor een cursus.

Volg de cursus op een datum die u het beste uit komt. Bij het geven van cursus voor een grote groep is de kennis per individu te variërend om iedereen met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Is uw kennis nog niet zo groot op fotografie gebied, dan kan de cursus al snel te moeilijk worden. Maar heeft u daarentegen al een beetje basiskennis, dan kan de cursus saai zijn en gaat u met een gevoel naar huis van dat wist ik eigenlijk allemaal al.

Om dit te voorkomen ben ik gestart met individueel cursus geven. 1 op 1, maar u kan natuurlijk ook een vriend of vriendin mee nemen om samen de cursus te volgen. Op deze manier kan ik de snelheid en moeilijkheid van de cursus aanpassen aan uw niveau en gaat u met een voldaan gevoel naar huis. Bijkomend voordeel is dat we samen een datum kunnen uitkiezen die past in uw en mijn agenda. 

Na uw inschrijving neem ik contact met u op over de te volgen cursus en gaan we 1 of meerdere datums prikken.

Kijk in het cursus overzicht welke cursussen er beschikbaar zijn. Staat de cursus er niet tussen die u wilt volgen? Met de cursus op maat verteld u mij wat u precies wilt leren en dan maak ik zo mogelijk een cursus speciaal voor u op maat geschreven.